Bihun Sup Puaka Terbaik di Merbok


Assalamualaikum dan salam semua. 


Ingat lagi dengan entry tentang Karnival ICT di UiTM Merbok, Kedah baru-baru nie?  Kalau belum baca lagi boleh klik lagi disini. Seperti dijanjikan kali nie ada sambungan untuk tempat makan menarik lagi di Kedah. 


Fatin pun first time tahu dekat Merbok, Kedah nie ada kedai Bihun Sup Puaka Merbok.


So, kebetulan buka booth haritu.. Bihun Sup Puaka Merbok nie join buka booth sekali. Last day before closing the booth, apalagi terus cuba bihun sup nie. Dengar nama pun dah rare kan? Wajib laa cuba kan...





Seriously, Bihun Sup Puaka Merbok nie... 


Memang power!
Memang terbaik!
Memang meletops!
Memang berpuaka!!


Nak tahu kenapa... Sebab cili dia memang marvelous you all. Lain dari yang lain dan memang sedap laah.


So, bagi yang food hunter yang tengah mencari tempat makan yang best sekitar Lembah Bujang or Merbok di Kedah nie boleh singgah Kedai Bihun Sup Puaka Merbok.


Boleh search alamat dorang di sini :-

Bihun Sup Puaka Merbok
Jalan Sek Men Keb Merbok (bersebelahan PPK),
Batu Tandop, Batu Merbok,
08400 Merbok, Kedah.

019-446 4349 (Syafiq)
019-252 4527 (Syafina)



Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..