Jalan Kembali - Lah Ahmad


Assalamualaikum dan salam semua.

Kalau ada sesiapa yang follow instagram @cikfatinzaini mesti akan tahu latest dia update pasal CD Lah Ahmad tajuk Jalan Kembali. Kalau dulu orang semua kenal Lah kumpulan VE. Nowadays, dah jadi Lah Ahmad selepas penghijrahan beliau.





Nampak macam takda kerja sebab habiskan duit beli cd nie. Ikutkan boleh jer kita free download kan semua lagu nie.. Actually ada something specials yang buat fatin tertarik dengan semua koleksi lagu nie. Boleh dikatakan semua lagu dia boleh sentuh hati.


                                     


Teringat masa tengah down, buka youtube cari lagu nak layan perasaan kengkonon. Dalam tak sedar, terjumpa satu lagu Lah Ahmad tajuk Agung. Dalam hati terpikir nie bukan lagu Ayu ke? Lepas nie baru perasaan Lah Ahmad dah tukar lirik kepada islamik sikit. Then, satu per satu dengar lagu lain. Tak sangka lagu Kehadiran boleh bagi nangis. Time tu baru tahu dan sedar, kalau kita tengah down, give up nie sebenarnya Allah yang paling dekat dengan kita. Susah rasanya nak gambarkan perasaan time tu. 


Haha okay dah habis emo-emo. Lepas tu terus download semua lagu dia. Ulang laa 44x tak jemu. Fatin memang minat Lah Ahmad dari zaman sekolah lagi :)


Alhamdulilah rezeki tetiba dapat text daripada wife Lah Ahmad. Terus order 2pcs CD nie. Then his wife offer boleh letak autograph lagi.. Memang rezeki Allah nak hadiahkan. Jadi satu mesti la kita nak autograph nama sendiri, kebetulan kawan baik nak kahwin. Fatin request untuk Lah Ahmad buat autograph "Selamat Pengantin Baru Izan & Hazwan". Kira CD nie dah jadi hadiah kahwin kawan.





Kalau ada sesiapa yang nak dapatkan CD Lah Ahmad nie siap sekali dengan autograph boleh la inform fatin.

Harga CD : RM25.90
Postage : RM10.00

Whtasapp : 016-472 9227 / fatinzaini23@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..