Jamu Kunyit Asam Sirih Original


Assalamualaikum dan salam semua..

Kali nie fatin nak share info kesihatan. Kalau kat Malaysia maybe ramai tak familiar dengan jamu kunyit asam sirih nie.

Macam mana fatin boleh terjebak dengan jamu nie?? 


Actually ada kenalan daripada Indonesia yang rekemen minum nie. Fatin bekerja tak tentu masa. Kadang-kadang kena site visit yang panas terik, environment kerja memang tak sihat sebab kawasan perindustrian, tidur tak pernah cukup, susah untuk konsisten ambil supplement. Hihi.


Kalau dah kuat kerja nie, for sure badan jadi cepat letih, kulit jadi kusam tak bermaya, sunburn, dan macam-macam lagi. So saja try minum jamu kunyit asam sirih nie.  Ramuan yang digunakan 100% sumber asli dan takda bahan pengawet.


Tak sangka seorang demi seorang repeat orders. Alhamdulilah, maybe khasiat daripada jamu kunyit asam sirih nie dah buat si peminum berpuas hati dengan effects nya. Kalau tengok jer kita tak tahu rasa macam mana, effect okkay ke tak. Bila dah start minum dan rasai sendiri pengalaman. Baru kita decide okay ke tak.


So, di bawah nie a few feedbacks daripada kawan-kawan. In sha Allah kalau ada rezeki lagi, fatin akan update latest feedback customers tentang jamu nie okay? :)

 




Berminat untuk order, anda boleh hubungi : 016-472 9227
ataupun no yang tertera di atas : 012-573 4408


Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..