The Light of Life 2021


Assalamualaikum dan salam rindu dari blog fatinzaini.com ..

Alhamdulilah setelah hampir 6tahun blog nie tak aktif sampaikan dah expired domain berbayar nie, akhirnya fatin berjaya juga renew dan dapatkan balik domain asal nie semula. Teruja sangat-sangat sebab segala memories dapat balik lepas dapat domain nie. Dah macam mati hidup semula rasanya. Haha

Jadi sempena hari yang bersejarah nie 9 Disember 2021 Khamis,dengan lafaz Bismillah fatin akan aktifkan semula blog nie. Semoga blog nie dapat beri banyak manfaat, ilmu yang berguna, pengalaman hidup yang baru dan lebih bermakna. Jatuh bangun hidup itu adalah normal dan fitrah manusia. Setiap dari kita takkan terlepas dengan ujian dari Allah.

Alhamdulilah, mungkin hikamh nie adalah hadiah daripada Allah nak bagi setelah fatin cuti berehat selama 6 tahun. Even kita nie bukan retis atau top influencers, but it's okay.. Ini blog fatinzaini yang punya. Haha. Kalau sekarang search nama "fatin zaini"  tu ramai, yang pasti setiap daripada nama nie punya personaliti yang berbeza..

Tahniah untuk diri sendiri sebab berjaya hidupkan semula blog nie.

In sha Allah, semoga rezeki nie dapat dimanfaatkan sebaik mungkin. Mana tahu boleh dijadikan bekalan pahala kelak. Aamin YBA.


Jumpa lagi next post okayhh :PComments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..