Keputihan Adalah Asid Berbahaya

Assalamualaikum wbt,

Masalah keputihan memang tidak dapat lari dari kehidupan seorang wanita. Walaupun ia masalah kecil atau besar, ia berkemungkinan menyebabkan rasa tidak selesa. Jangan pandang remeh tentang keputihan ini ye.


Sebelum ini, anda pernah mengalami perkara seperti berikut?

* terpaksa memakai 'pantyliner' setiap hari?
* keluar cecair yang berwarna putih dan kekuningan?
* kemaluan berbau?
* rasa gatal2 pada kawasan kemaluan?
* ketidakselesaan semasa 'bersama' suami?Jika "YA",bersedialah!!!  Pasti anda runsing memikirkan masalah ini.


Ramai wanita termasuklah saya menganggap keputihan itu adalah gejala yang normal dan akan sembuh dengan sendirinya. Tetapi, keputihan adalah lebih jauh dari itu. Jika rawatan kulat ini tidak dirawat, maka kesannya akan menjadi bertambah teruk. Kulat ini mampu merebak ke seluruh tubuh dan seterusnya jangkitan ini boleh menyerang organ-organ penting dalam tubuh badan anda.


Jika berlaku kerosakkan begini maka risiko untuk seseorang yang dijangkiti keputihan untuk hamil adalah SANGAT TIPIS sekali. Antara langkah bijak yang perlu diambil dengan segera adalah dengan menghalang jangkitan dari dijangkiti. Dan jika kita sudah dijangkiti keputihan, kita perlu merawatnya dengan kadar segera.Dengan pemakaian Premium Beautiful it really HELPS you all ! Seriously, sesiapa yang mengalami masalah keputihan or trying to conceive baby, I would 100% recommend Premium Beautiful !! Girdle PB ada jaring-jaring lubang udara yang function dia untuk menggalakkan pengaliran udara, elakkan kelembapan dan juga prevent from bacteria growth, fungus dan bau. It's very comfortable and stay 'fresh' everyday !! Reduce white discharge and lepas tu akan hilang terus. InsyaAllah~
So jom kita bertindak hari ini juga demi masa depan yang lebih terjamin. Mencegah adalah lebih baik daripada merawat bukan?!

Call me & book for your appointment with me TODAY !!!Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini


Wassalam, 

Love Fatin Zaini :)

No comments:

Doa Hilangkan Ketakutan Keresahan

Ketakutan adalah satu fitrah, kita tak perlu takut kerana ada perasaan takut. Situasi atau jalan cerita yang sama boleh beri kesan takut ata...