Siapakah NURUL AIN ZULKARNAIND??

Assalamualaikum wbt,

Dulu hanya seorang pembantu spa kecantikan dengan income RM500++ jer. Kemudian, berjinak dengan business online dengan menjual barang kosmetik dan mekap. Bayangkan berapa saja yang boleh diperolehi oleh beliau dalam masa sebulan??

BEFORE !!


Beliau seorang yang sangat berjimat cermat. Maklum laa banyak tanggungan jadi kehidupan ala kadar dan cukup-cukup makan saja. *sadis time nie katanya*AFTER !!


Akhirnya dipertemukan jodoh untuk bersama SHALIZA AZIZ iaitu selaku mak saudara beliau. Dalam masa setahun perubahan dalam hidup beliau berubah dengan 180 darjah dan berusaha lagi untuk menukar secara 360 darjah bagi membantu family dan diri sendiri.


DULU income hanya RM500 ++ saja, SEKARANG income dalam tangan RM 8000++. Mana lagi buat beliau tersenyum?? Renung-renungkan laa yee bagaimana bisnes PREMIUM BEAUTIFUL mampu membantu kita nie yang hanya orang biasa-biasa bertukar menjadi LUAR BIASA !!


"Nak berjaya kena pantas.. Kena Rajin kaut ilmu..work smart! Bukan tengok saja.. 
Kejayaan takkan datang bergolek.. Paling penting jangan putus asa.."
- nurul ain zulkarnaind-Jadi, jom sertai saya bersama mereka ! 

Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini

2 comments:

Yuni Aisyah said...

hebat.....!!

fatin zaini said...

alhamdulilah rezeki.. :)

7 Jenis Rehat Yang Perlu Kamu Amalkan

Assalamulaikum dan salam semua, Dalam tengah mood tak berapa nak okay tetiba jumpa tips 7 Jenis Rehat Yang Perlu Kamu Amalkan.  Bila baca sa...