Hilang Breast. . Opss!

Dengar tajuk pun dah seeeraaam ! Tambah laa nak tengok kan?

Wahai si gadis dan si jelita, tahukah anda bahawa penyakit yang paling digeruni oleh wanita adalah BREAST CANCER!!! Hilang "aset" kita yang nie alamat hidup pun dah tak berguna lagi. Nak teruskan kehidupan sebagai wanita sempurna pun tak bersemangat bila kita kehilangannya.

Jadi, pernah anda terfikir yang BRA yang anda gunakan sekarang nie SELAMAT atau TIDAK?? Atau kita sendiri tak pernah terfikir tentang hal nie. *asal boleh pakai & tampung sudah elok kan*

Sebenarnya, tidak ramai wanita yang mengambil berat tentang hal nie. Tapi, bila sudah DISAHKAN mendapat penyakit no.1 nie, baru kita nak berjaga-jaga dan merawat. Alahai, seribu kali sayaaaaannng, semua tuh tak kan membantu lagi.

Jadi, nak ke terjadi pada kita lepas nie??  Jom ikuti entri fatin kali nie di bawah :-



Jadi, fatin ingin berkongsi dengan anda tentang KEHEBATAN PREMIUM BEAUTIFUL yang selalu menjadi bualan orang. Korset nie dapat menjadi "rawatan alternatif" pada badan kita untuk mencegah kanser nie.



♥ "Cup" berbentuk piramid menampung payudara agar tidak jatuh & puting dalam kedudukan betul. 
(utk pengetahuan anda, BRA yang biasa mempunyai "cup" yang berbentuk melengkung. Ini menyebabkan nipple atau puting breast tidak dapat bernafas dengan sempurna dan mengakibatkan pengumpulan toksik yang banyak di sekitar nipple tersebut. Faktor terjadinya cancer!)


♥ Menghalang lelemak mengalir kebahagian belakang.

♥ Mengelak masalah berkaitan perut seperti gastrik & ulser.


♥ Membantu untuk menambah kuantiti susu badan ibu dan juga menukar warna nipple atau puting susu daripada gelap kepada cerah





♥ Tetulang memori berfungsi untuk membantu masalah tulang belakang seperti bongkok, sakit tulang belakang (slip disc), sakit pinggang dan pengaliran darah.


♥ Suntikan F.I.R yang paling banyak dalam tetulang bengkung. Tetulang bengkung yang lembut dan bleh dilentur.

♥ Sesuai untuk lelaki ingin mengurangkan perut buncit dan wanita terutama selepas bersalin.

Dapat membantu :-
*mengurang masalah sengugut
*mengurangkan masalah keputihan
*mengangkat rahim




♥ Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan kesan rekahan kulit 'stretchmarks' terutamanya bagi ibu-ibu selepas bersalin.


♥ Tidak menekan ovari dgn memberikan kesan hormon yg seimbang 'estrogen' & 'progestron'.

♥ 'Love Shape' nipis untuk membentuk pinggul yg menarik dan memperbetulkan keadaan.


Dapat membantu :-
*senggugut
*sakit pinggang
*buasir
*cegah kanser pangkal rahim dan lain-lain.



Bagi pengalaman testimonial fatin dulu, semua cakap yang korset nie sangat membantu para wanita untuk menjaga kesihatan dan juga kecantikan. Jadi, tak rugi jika dari sekarang kita membuat pelaburan untuk badan kita pula. 

Bayangkan "kereta kita sendiri pun kita perlu servis supaya tak meragam, nie kan pula badan kita sendiri yang tiada pengganti..kalau dah sekali detect penyakit confirm rm3-4k kita kena standby untuk kos rawatan saja setiap bulan. cuba anda darab untuk berapa kali treatment bila sekali buat berapa??? Rm++++++ kan" renung-renungkan :))


Fatin ingin membantu anda ! Jadi, hubungi fatin SEKARANG !  

Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini

Perniagaan MLM Halal ke Haram?

Kali nie fatin mahu share dengan readers tentang persoalan yang selalu menjadi buah mulut orang.

1) Eh, nie perniagaan mlm kan? Halal ke?
2) Boleh ker nak join bisnes nie?
3) Apa syarat perniagaan MLM nie sisi di hukum syarak?
4) Bisnes nie makan duit riba kan? Boleh ke orang melayu buat?
5) Was-was laa dengan bisnes nie?
6) Dan sebagainya tentang isu perniagaan MLM nie..

Jadi, fatin tergerak hati untuk cuba membuka perspektif orang tentang yang selaulu dikaitkan dengan perniagaan MLM nie. Entry kali menerangkan tentang syarat yang perlu dipatuhi oleh perniagaan Multi-Level Marketing yang selalu menjadi bualan orang tuh. Akak, abang, pakcik, makcik, adik-adik. Boleh baca dulu sebelum buat andaian yee.. ^_^

Jawapan Lebih details lagi anda boleh layari di sini >> PENTING<<.
Semua prosedur telah dinyatakan di situ dengan jelas oleh Jabatan Agama Islam Malaysia http://www.islam.gov.my/muamalat/sites/default/files/garis_panduan/2011/09/garis_panduan_mlm_20111.pdf

Jadi, bacalah dulu dan fikirkan sebentar sebelum kita asyik tuding jari tanpa unsur periksa. Setiap perniagaan yang hendak dijalankan mempunyai peraturan dan aktanya.

Bayangkan sekiranya perniagaan adalah SALAH DI SISI UNDANG-UNDANG, adakah kerajaan negeri masih membenarkan perniagaan nie beroperasi secara berleluasa di Malaysia??!

Fikir-fikirkan laa yee baik buruknya yee, readers :)

Fatin hanya berkongsi saja, terpulang pada anda untuk menilainya..

Wassalam,

MLM Pemusnah Hidup

 Assalamualaikum wbt,

Kali nie fatin nak share keratan akhbar yang selalu dikaitkan dengan perniagaan jenis Multi-Level Marketing (MLM) nie. Banyak pihak suka pertikaikan perkara negatif apabila mendengar perniagaan jenis MLM nie. Terutama yang melibatkan syarikat Hai-O. Anda pernah mendengar nama company nie??!

Tetapi, tanpa disedari banyak usahawan yang telah berjaya dilahirkan oleh Syarikat Hai-O. Sudah TERBUKTI dan telah diyakini oleh kebanyakkan usahawan yang lahir di bawah naungan syarikat nie. Tak percaya?! Ikuti keratan di bawah nie yea..

 







Paling membanggakan apabila Hanis Haizi sendiri mampu berada dalam keratan akhbar hasil titik peluh beliau sendiri tak sampai 3tahun dalam bisnes nie. Dahulunya sebagai seorang surirumah sepenuh masa, tetapi sekarang beliau mampu mengubah 360 darjah dalam kehidupan beliau bersama keluarga tercinta. 
-banggakan- :) 



Ikuti kisah Hanis Haizi di sini :

Tak lupa juga yang paling membanggakan fatin adalah MENTOR kesayangan dalam dunia perniagaan nie. Dahulunya seorang anak penoreh getah TETAPI sekarang sudah bergelar MULTI-MILLIONAIRE.. Beliau berjaya memasuki coverpage "Personal Money".


Puan Siti Rohana Bt Yusof dan suami beliau Tuan Azlan Bin Hj Deraman. 
Ikuti beliau di sini >> HEBAT <<
-bangga dengan tahap pencapaian mereka- ^__^

Jadi, kalau mereka mampu mengubah kehidupan mereka, kena tidak kita juga ikuti bersama?? Masing-masing yang menceburi bidang semuanya datang dari backgrounds yang berbeza. Serendah-rendah jawatan eg: surirumah, operator kilang, kerani am dan sebagainya kepada jawatan besar eg: ahli farmasi, engineer, akauntan, doktor pun turut menyertai perniagaan MLM nie. 

Masing-masing nawaitu ingin mengubah nasib kehidupan mereka yang lebih baik. Tidak dinafikan bahawa kos sara hidup pada masa kini lebih tinggi. Dengan berbekalkan gaji sedia ada, belum tentu mencukupi. 

Kita harus sedar bahawa kita tidak patut SELESA dengan keadaan sedia ada. Mungkin hari nie baik untuk kita, tapi sudah kah kita punya persediaan untuk masa akan datang?!!

Renung-renungkan dan JOM KITA BERTINDAK DARI SEKARANG !! 

p/s:: jangan laa kita menghukum sesuatu benda tanpa ada unsur periksa. seharusnya kita sendiri yang perlu BIJAK memilih PELUANG sebaik mungkin. 


Jadi, jom sertai saya bersama mereka ! 

Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini


The Power of GLAM !!

Pernah dengar GLAM?? Eh, bukan GLAM magazine tuh yee.. Yang dimaksudkan disini adalah Green Leaders Academy Malaysia.. Tak pernah dengar? Moh kita baca entry nie.. -enjoy yeah- :)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 


It was just started with a DREAM. The DREAM Turned into REALITY!! Because WE MAKE IT HAPPEN!!

Alhamdullilah berkat usaha berterusan dan consistent tuntut ilmu daripada leaders hasilnya terciptalah GLG Team hari ini.

After 2 years Hanis Haizi berkecimpung dalam business Premium Beautiful, maka tertubuhlah Green Leaders Group, ketika itu pencapaian Green Leader Group pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011. 

Dalam banyak-banyak CDM di Malaysia, our team is the YOUNGEST TEAM but yet the FASTEST TEAM untuk bawa BUS melancong.

Tak cukup pencapaian itu, seterusnya semasa pergi ke Holland we are the ONLY team yang bawa BUS!! Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this success!! 


Jom tengok kat sini >> BEST MOVIE HERE <<



Seterusnya pergi ke Vietnam hampir Satu Flight!! Lebih kurang 3 bus! Seronok tak terkata. Dan baru- baru ni balik dari Guangzhou, kami bawak lebih dari 1 flight. Dan total number of bus is 5!! 




The bigger is the BEST!!


2 flights, okeyh !!

Green Leaders Group lead by young generation, all ideas are fresh and unique! We like to step forward and move fast! 

We are the NO. 1 ONLINE PIONEER, coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful tidak dikenali lagi. And starting from Hanis Haizi, the founder of Premium Beautiful *Top Agent and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online! 

Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi!! :) To all my GLG Team we have special topic on social media marketing, how important internet in our life. Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan. And the best part, everybody the "workable method", including other group too! :)

The best part if you GOOGLE Premium Beautiful, boleh kata 98% adalah from Green Leaders Group!! 


Common keyword! Her name Hanis Haizi also dah jadi Keyword for Premium Beautiful... kata legend kan? :P 



Now Green Leaders has their own Academy, specially for team members, hands on training on Motivational talk, Technical part on Premium Beautiful corset, Setting Efficient, and Goal Setting.


And Social media marketing also part of the knowledge that we share. Especially on blogging and Facebook. Most of our team members banyak background IT, maka mereka juga contribute kepada semua ilmu-ilmu ini.

Gerak Gempur mengikut Zon jugak dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL untuk serap aura leader! Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar! 






Be apart of our TEAM today!! 


Be in the Right Group! 

Choose GLAM!!

We will guide you to Succeed! 

019-448 1391 (Fatin Zaini)

Ketahui Keberkesanan Garam Buluh dan Pil Maharani

Hari nie fatin nak share tentang produk yang sudah TERBUKTI keberkesanannya. Mungkin ramai yang dah kenal dengan produk nie. Jadi, mari kita ketahui sepintas lalu tentang produk nie.

Sebelum tuh, jom kita tengok video nie dahulu.

Testimonial Diabetes dan Kencing Manis

Testimonial Darah Rendah, Migrain dan Haid Tidak Teratur


* * * * * * * * * * *

Ketahui Keberkesanan Garam Buluh @ Bamboo Salt Premier Drink

  • Menyingkirkan toksin dalam badan misalnya (logam berat, bahan kimia, bakteria, bahan buangan metabolisme, keracunan asid, radikal bebas).
  • Menguatkan peristalsis saluran usus, menyingkirkan najis yang lama terkumpul dalam usus.
  • Membekalkan bahan mineral dan elemen surih kepada badan manusia.
  • Menyelaras fungsi badan supaya sistem badan dapat beroperasi secara normal.
  • Menyelaras keseimbangan pH badan, mengembalikan susuk badan yang beralkali lemah.
  • Meningkatkan daya pemulihan badan.

BERMINAT?? 

Mari HUBUNGI saya Sekarang untuk maklumat lanjut mahupun tempahan;

Mobile : 019- 448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini

Garam Buluh (Bamboo Salt Premier Drink)


Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai ramuan utamanya. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea. Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. Selepas proses pembakaran, bahan berbahaya seperti logam berat dan kotoran yang ada dalam garam telah dineutralkan atau disingkirkan, manakala intipati pokok pine (resin pine, minyak pine) dan buluh (200 lebih jenis elemen surih yang diperlukan oleh badan) bercampur ke dalam garam dan menambahkan kandungan ion logam inorganik yang diperlukan oleh badan manusia seperti magnesium, kalsium, kalium, kuprum, ferum, zink dan sebagainya.

Apakah bezanya Garam Buluh dengan garam biasa?
Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai sumber. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea. Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. Garam buluh telah menyingkirkan bahan berbahaya terhadap badan (misalnya logam berat dan bahan kimia) dalam proses pembuatannya, pada masa yang sama meningkatkan nilai nutrisinya. Kebanyakan garam melalui pemprosesan kimia, kandungan natrium adalah lebih tinggi, justeru itu, pengambilan masa panjang akan memudaratkan kesihatan.

Bolehkah kanak-kanak dan ibu mengandung mengambil Hai-O Garam Buluh?
Boleh, dengan saiz pengambilan yang kurang iaitu ¼ hingga ½ bungkus.

Bolehkah pesakit tekanan darah tinggi mengambil Hai-O Garam Buluh?
Boleh, kandungan natrium dalam garam buluh adalah sangat rendah, tidak akan mempengaruhi tekanan darah. Manakala kandungan bahan mineral yang banyak dapat memperbaiki kesihatan badan.

Garam Buluh mempunyai bau yang tidak menyenangkan, apakah bau itu? Adakah ia membahayakan badan manusia?
Bau garam buluh adalah bau semulajadi yang terhasil selepas pembakaran dengan buluh dalam proses pembuatannya. Ia tidak membahayakan badan manusia.

Bolehkah garam makan seharian diganti dengan Garam Buluh?
Boleh, Garam Buluh kaya dengan bahan mineral dan elemen surih, dapat menggantikan garam biasa sepenuhnya.



Mari HUBUNGI saya sekarang !

sms/call: 019-448 1391 (fatin zaini)
email: fatinzaini23@gmail.com
facebook: fatin zaini 

Persoalan Mengenai Beijing Te Zhi Bai Feng Wan atau Pil Maharani

Beijing Te Zhi Bai Feng Wan atau lebih dikenali sebagai Pil Maharani adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.

Apakah itu Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Preskripsi asal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming, ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan.

Apakah ramuan yang terkandung dalam Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.



Apakah kesan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Beijing Te Zhi Bai Feng Wan dibuat daripada pelbagai jenis ubat tradisional yang berharga, mempunyai kesan dalam menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid, mengawal keputihan, melegakan tekanan dan kesakitan. Biasanya ia digunakan untuk merawat kelemahan badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut, perpeluhan dan debaran spontan, kepanasan, kitaran haid yang tidak teratur, disentri, pendarahan dalam rahim, keputihan dan sebagainya.

Adakah pengambilan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan akan menyebabkan badan terlalu panas?
Tidak. Dicadangkan supaya meminum air dengan banyak untuk membantu penyerapan Beijing Te Zhi Bai Feng Wan oleh badan.

Siapakah yang perlu mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Lelaki dan wanita turut boleh mengambil.

Bolehkah ibu mengandung mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Tidak dicadangkan kerana hormon ibu mengandung tidak stabil dalam tempoh mengandung.

Bolehkah kanak-kanak mengambil Beijing Te Zhi Bai Feng Wan?
Tidak dicadangkan.


Jadi tunggu ape lagi sayangs, jom cari fatin sekarang !


sms/call: 019-448 1391 (fatin)
email: fatinzaini23@gmail.com
facebook: fatin zaini

Kenali Profil Syarikat

HAI-O MARKETING SDN BHD ialah anak syarikat KUMPULAN HAI-O ENTERPRISE BERHAD. Kumpulan Hai-O telah tersenarai di Papan Utama Bursa Saham Kuala Lumpur (BSKL) sejak 1996.

HAI-O MARKETING yang ditubuhkan pada 1992 ialah Syarikat Jualan Langsung yang menjalankan perniagaan secara pemasaran berbilang tingkat. Pengerusi pertama syarikat ini ialah Allahyarham Dato Dr Usman Awang. Sejak 10 tahun lalu, pelan pemasarannya telah mendapat sambutan di kalangan Bumiputera dengan pelbagai produk jualan buatan Malaysia dan luar negara. Antara beberapa produk yang dipasarkan ialah penapis air, pakaian dalam wanita, baja semburan, makanan dan minuman kesihatan, barangan kegunaan harian serta pelbagai produk lain.
Pelan pemasaran HAI-O MARKETING adil dan telus di mana 67% dari keuntungan telah diagihkan kepada pengedar sebagai ganjaran. Syarikat ini komited dalam usaha memupuk sifat keusahawanan kaum Bumiputera serta menggalakkan pengedar menjadikan perniagaan sebagai kerjaya pilihan. Malah ramai pengedar yang sudah mempunyai jawatan tinggi seperti doktor dan pensyarah telah meletakkan jawatan mereka dan memilih karier bersama HAI-O MARKETING.
Ramai pengedar HAI-O MARKETING turut menjadikan perniagaan ini sebagai perniagaan sekeluarga dan ramai yang sudah berjaya membina jaringan perniagaan yang luas dan menguntungkan.
Pada awal 2009, sebuah yayasan iaitu HAI-O FOUNDATION ditubuhkan dan telah menerima sumbangan RM2 juta dari HAI-O MARKETING bagi tujuan-tujuan kebajikan dan kemasyarakatan. Buat permulaan, sebanyak 500 unit penapis air Bio-Aura bernilai RM1 juta telah diagihkan secara berperingkat kepada badan-badan kebajikan dan mereka yang memerlukan.
Pada tahun 2009 juga, HAI-O MARKETING turut mengembangkan spektrum perniagaannya ke luar negara dengan pembukaan pejabat cawangan Indonesia di Jakarta.
Industri MLM telah menyumbang jualan sebanyak lebih RM 8 billion setiap tahun kepada ekonomi negara. Di samping dapat membantu negara menghadapi krisis ekonomi, ia turut menggalakkan peluasan pasaran tempatan, menggalakkan perkembangan perusahaan kecil dan sederhana, menambah peluang pekerjaan serta mengurangkan masalah pengangguran.
Sense of Belonging

Visi

Di Hai-O Marketing, kami ingin memperkaya dan meningkatkan taraf hidup masyarakat dengan menawarkan peluang perniagaan dan produk yang berkualiti.

Misi

  • Kami bertekad untuk menjadi lebih berkualiti, berinovasi, dan mempunyai produk yang ada kelebihan.
  • Kewujudan kami adalah untuk menyuburkan dunia keusahawan di segenap pelusuk dunia.
  • Kami ingin membentuk kesetiaan di kalangan pengedar di deluruh dunia.

Falsafah

  • Kepuasan Pelanggan: Menyediakan nilai tambah kepada pelanggan dengan menyediakan produk-produk yang berkualiti, dan perkhidmatan kepimpinan.
  • Persaingan: Menitikberatkan kelebihan berdaya saing dan kebijaksanaan dalam usaha mencapai kejayaan dan perkembangan yang berterusan.
  • Budaya Tempat Kerja: Memupuk dan mempertingkatkan dasar pengetahuan dan ilmu dalam persekitaran pekerjaan untuk memantapkan kerja berkumpulan, dan mencapai matlamat dalam menghadapi apa juga cabaran dalam dunia perniagaan.
  • Tanggungjawab: Meningkatkan kepercayaan dan nilai pulangan kepada para pemegang saham.
  • Kemasyarakatan: Menghargai setiap jasa dan penghargaan yang dicurahkan oleh masyarakat. Menyalurkan semula sumbangan kepada masyarakat dalam bentuk kewangan atau bantuan ehsan sebagai tanda penghargaan dan terima kasih di atas sokongan mereka.


Petikan daripada Laman Hai-O Marketing.

Senang Ke Nak Jual Premium Beautiful??

Assalamualaikum wbt,

Hari nie fatin nak nak jawab persoalan kebanyakkan orang akan bertanya "SENANG KE NAK JUAL PREMIUM BEAUTIFUL NIE, DAH LAA MAHAL??"

Jadi, jom baca entry di bawah nie sebaik mungkin. Insyallah soalan anda akan terjawab. :))


Apa yang menyebabkan Premium Beautiful ni senang nak jual?

Premium Beautiful ni sudah lama di pasaran dan orang dah tahu kebaikan dan keberkesanannya. Semua testimonial yang ada di internet semuanya positif dan tak ada lagi orang yang complain this product ok ke tak.

Premium Beautiful ni SUPERBRAND produk ok, sudah tentulah orang tak syak nak beli lagi.
Premium Beautiful is lifetime warranty product. So beli mahal-mahal pun, rasa memang berbaloi sebab kainnya tahan seumur hidup. Walaupon rosak seperti cangkuk tercabut ke, terkoyak ke, boleh repair at NO COST, FREE of charges..

Kebanyakan customer yang approach fatin for Premium Beautiful takkan tanya banyak tentang korset ni sebab dah famous dan dikenali ramai. So, fatin tak perlu dah advertise lebih-lebih pasal Premium Beautiful ni.

We work as a team. Bila dah habis stock sendiri, so fatin akan bantu pulak rakan kongsi yang lain. Sebab tu la group kami berkembang pesat. This is because we need new biz partner to support high demand of Premium Beautiful.


Kesimpulannya, memang senangggggggggg sangat bisnes ini. Walaupun produk mahal orang tetap nak beli dan kita tak perlu risau nak kata produk ni tak laku. Memang akan laku dan jangan tak percaya, ada yang boleh buat jualan sebanyak 50 set dalam masa sebulan tau !!

Cuba uolss lihat carian di google. Berapa orang yang cari info pasal Premium Beautiful? Tgk la. Permintaan yang begitu tinggi kan. Dalam masa 0.07 saat, lebih kurang 44, 400,000 hits untuk pencarian Premium Beautiful.


Jadi, jom kita bertindak hari ini juga untuk masa depan yang lebih terjamin !!
Call fatin & book for your appoinment today !!
Insyallah, masalah anda pasti boleh diselesaikan bersama kami :))


Mobile : 019- 448 1391 ( Fatin Zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini 


Doa Hilangkan Ketakutan Keresahan

Ketakutan adalah satu fitrah, kita tak perlu takut kerana ada perasaan takut. Situasi atau jalan cerita yang sama boleh beri kesan takut ata...