Testimoni Pesakit Cyst OvaryRamai yang bertanya tentang cyst ovary, apakah kesannya semasa pemakaian Premium Beautiful? Dapatkan nasihat doktor dahulu untuk pemakaian korset terutamanya mereka yang mempunyai ceast/fibroid yang ketara besarnya cth >5cm.

Ikut kajian kami dan garis panduan yang kami perolehi, cuba teruskan pemakaian. Kebanyakan cyst tersebut akan pecah lebih cepat dan air diserap badan. Ada juga diantaranya yang turun sebagai air semacam haid tetapi cairan dari cyst yang pecah. 

Malah banyak cyst saperti endometriosis yang mengecut dan hilang sama sekali bila sudah lama memakai PB. Cuba scan untuk mengesahkannya. 

Tahniah kepada sesiapa yang telah hilang sepenuhnya cyst dari badan. Saya baru menerima panggilan berita gembira ini dari customer Premium Beautiful saya dari KL. Beliau baru sahaja scan, cyst sebesar 3.54cm sudah TIADA! Syukur alhamdullillah.
Anda turut mempunyai masalah Miss V yang berbau ??

Jom singgah entry tentangnya >> di sini <<


sms/call :  019-448 1391
email : fatinzaini@gmail.com
facebook : Fatin Zaini

No comments:

7 Jenis Rehat Yang Perlu Kamu Amalkan

Assalamulaikum dan salam semua, Dalam tengah mood tak berapa nak okay tetiba jumpa tips 7 Jenis Rehat Yang Perlu Kamu Amalkan.  Bila baca sa...