Vegetable Demo

Salam semua,
Hari nie fatin nak tunjuk selingan penyahtoksinan sayur sawi dengan menggunakan Biozone Foods Purifier.

Saksikan !!"Eh, takde berubah pape pun?!"

"Apa fungsi Biozone nie?!"

"Betul ke boleh buang toksin?!"


Mungkin pandangan anda menyatakan bahawa apabila guna Biozone nie dengan sayur takkan nampak sebarang perubahan. Tapi TAHUKAH anda yang sebenarnya, Biozone betul-betul membantu menyahtoksinkan bahan kimia yang larut dalam sayur. Ini kerana bahan kimia yang digunakan semasa penanaman sayur adalah jenis cecair, jadi memang susah untuk melihat dengan mata kasar.

Untuk makluman readerss, mula-mula keadaan sayur sawi nie sangat laju dan kurang segar. Kemudian, selepas 15minit menggunakan bersama Biozone nie. Boleh nampak hasilnya yang sayur kembali segar. Proses nie bukan sama sekali untuk rebusan mahupun memasak. Tetapi sebagai kegunaan untuk mencuci bahan mentah seperti ayam mentah, ikan, sotong, udang dan sebagainya serta sayur-sayuran dan buah-buahan.


Jadi tak salahkan untuk kita mencegah penyakit daripada peringkat awal? Mencegah itu adalah lebih baik daripada merawat. 


BERMINAT mengetahui lebih lanjut boleh laa hubungi fatin zaini di sini:-
Biozone Entry 1
Biozone Entry 2

Mobile : 019-448 1391
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini

2 comments:

Cikgu Ma said...

belum penah guna benda ni...salam kenal =)

fatin zaini said...

Mesin nie sangat bagus... tunggu yee nanti fatin story demo untuk ayam plak lepas nie... :)

7 Jenis Rehat Yang Perlu Kamu Amalkan

Assalamulaikum dan salam semua, Dalam tengah mood tak berapa nak okay tetiba jumpa tips 7 Jenis Rehat Yang Perlu Kamu Amalkan.  Bila baca sa...