Salam Aidiladha Dari Fatin Zaini

Pejam celik-pejam celik kita dapat meraikan Hari Raya Aidiladha bagi tahun 2012. Sayu bila dengar takbir hari raya dan lambaian kaabah bergema. Allahuakbar bila pula yee nama kita akan diseru untuk melawat ke Tanah Suci Mekah tu.

Fatin bila dengar lagu lambaian kaabah, pasti terdetik mendoakan mudah-mudahan satu hari nanti, fatin boleh pergi ke Mekah dalam usia muda. Tak lupa nak bagi hadiah istimewa pada mak dan ayah sekeluarga untuk bawa mereka sekali pergi bersama. Insyallah.

Jadi, dari sekarang fatin cuba berkorban dan berjihad untuk mencari rezeki dan membuat simpanan untuk pergi ke sana. Sebagai anak, takda benda yang lebih bermakna kepada ibu bapanya apabila si anak menghadiahkan pakej haji dan umrah kepada mereka. Sekurang-kurangnya, dengan pemberian nie dapat laa kita membalas jasa kedua ibu bapa kita yang jaga dan didik kita dari kecil. Insyallah mudah-mudahan termakbul doa nie nanti. Amin.

Salam Aidiladha buat readerss blog Fatin Zaini. ^_^

No comments:

7 Jenis Rehat Yang Perlu Kamu Amalkan

Assalamulaikum dan salam semua, Dalam tengah mood tak berapa nak okay tetiba jumpa tips 7 Jenis Rehat Yang Perlu Kamu Amalkan.  Bila baca sa...