Superb Business Networking


Dalam beberapa bulan fatin buat bisnes online nie, syukur alhamdulilah makin hari dah makin berkembang. Teringat lagi dulu time study, fatin suka belajar secara berkumpulan. Sebab nak mudahkan buat assignment, jadi kita patut ada brainstorming dari kawan-kawan. Bila dah ramai, kita mesti akan generate more ideas, betul tak?? Plus, idea yang sampaikan bole jadi lebih kreatif dan excellent!!

I'm trying to explore business networking by using teamwork method. So, adapt jer apa yang belajar dulu dalam bisnes fatin sekarang. Seriously, it's really work!! 

Nak tahu kenapa fatin terfikir buat business online secara berkumpulan?? Jawapannya di bawah :-

1) Produk Terhebat
Bila kita dah jumpa produk/service yang berkualiti dan diperlukan oleh orang, of course demands terhadap produk takkan terputus. Tambah produk dikenali dalam internet. Kejap jer orang tahu.

2) Promosi Bergerak 
Guna jari dan mulut jer untuk promote barang, pengguna akan lebih dekat dan mudah fahami tentang bisnes nie. Online jer, kita dah boleh sebarkan produk/service dengan cepat, mudah dan saving cost.

3) Lokasi Meluas
Thru Facebook and Blog jer. Simple. Tak lupa kenalan kita dari setiap pelusuk tempat sangat membantu dalam aktiviti bisnes online fatin sekarang. Siap bole tambah kenalan baru dan mudah bekerja.

4) Mampu Milik
Bayangkan bila kita dapat penuhi kehendak customers, semestinya barang kita mampu dibeli oleh mereka. Yakin dengan keberkesanan produk/service kita saja.

Seronok tak bila kita bole jana income dengan cara yang flexible?? Kita bole buat secara fulltime mahupun part-time. Terpulang pada kita. Yang penting bisnes kita ada produk dan service yang tip top !! ^_^


BERMINAT??

Bole contact fatin untuk details

019-448 1391

Love by Fatin Zaini.

No comments:

Selamat Datang 2023

Assalamualaikum dan salam semua,  Lama juga tak menulis dekat blog. Dari haritu dah bagitau nak kerap update blog. End up tak kesudah, last ...