Segalanya Bermula Di Sini Superb Beautilicious AgentKenapa fatin zaini jalan kan bisnes thru social media networking?


1. Modal
Mungin ramai anggap bahawa bila nak buat bisnes mesti ada modal yang tinggi dan barang-barang bisnes pulak mesti kena ada banyak. Tapi hakikat sebenar dalam bisnes bersama GLAM dan Beautilicious. Modal yang diperlukan serendah RM50 sahaja. Barang pula adalah sangat fleksibel.


2. Sumber atau material
Material yang diperlukan adalah handphone, laptop, tablet bagi berkemampuan. Zaman sekarang semua orang sudah mempunyai akaun Email, Facebook, Blog, Instagram, Twitter dan sebagainya. Jadi medium ini adalah penggerak bisnes kita. Mudahkan?


3. Kedai / Pejabat Perniagaan
Peluang bisnes bersama GLAM dan Beautilicous langsung tidak memerlukan kedai mahupun pejabat dalam berurusan perniagaan. Kerana kedai yang diperlukan adalah 100% melalui social media seperti Facebook, Blog dan Instagram. Jimat kos bulanan.


4. Kelayakan 
Tiada kelayakan yang disyaratkan untuk menyertai bisnes bersama GLAM dan Beautlicious. Yang perlu ada hanyalah semangat untuk kita mengubah corak kehidupan kita menjadi lebih baik."semua orang berhak mencuba dan mencari kelainan dalam hidup. marilah bersama kami bagi mencungkil bakat terpendam anda dan kecapi impian kita bersama-sama."FATIN ZAINI

whatsapp 019-4481391
call/sms 013-3799366

fatinzaini23@gmail.com

| Superb Beautilicious Agent Utara |


No comments:

7 Jenis Rehat Yang Perlu Kamu Amalkan

Assalamulaikum dan salam semua, Dalam tengah mood tak berapa nak okay tetiba jumpa tips 7 Jenis Rehat Yang Perlu Kamu Amalkan.  Bila baca sa...