Jangan Malu Jangan Segan

Assalamualaikum dan salam semua.

Setiap yang terjadi pasti ada hikmahnya. Alhamdulilah makin hari makin busy dengan business appointments di merata tempat. Ramai dalam kalangan anda yang tak segan silu untuk whatsapp/pm fatin bertanyakan tentang peluang bisnes GLAM. Kalau berminat boleh bertanyakan terus kepada fatin *thru phone pun takpe +6019-448 1391. Kebanyakkan akan bertanya seperti nie..


"saya kerja boleh ke nak buat bisnes nie..??"

"apa bisnes GLAM nie, boleh saya tahu details..??"

"banyak tak modal untuk buat bisnes nie..??"

"susah tak nak buat bisnes nie..??"

dan sewaktu dengannya...


Cuba anda pula yang bayangkan jika setiap hari anda mendapat pertanyaan macam nie? Apa perasaan bila orang minta bantuan untuk bantu diri dia dan berkongsi peluang mencari rezeki bersama. 

Bagi fatin pada mulanya, memang seperti mustahil laa kita boleh bantu orang lain sedangkan diri kita nie bukan semegah mana. Tetapi sebagai permulaan, fatin cuba bagi peluang pada diri fatin untuk cuba dan alami sendiri pengalaman dalam dunia bisnes nie yang sebenar. 

Alhamdulilah, sangat sangat sangat tak percaya rasanya bila kita dapat banyak benda yang tanpa diduga. seolah-olah seperti dalam dunia khayalan semata-mata. Apa yang pernah berangan-angan dulu kini sikit demi sikit fatin melangkah mendapatkannya!!!!

Semuanya atas tunjuk ajar hasil air tangan daripada Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) Hanis Haizi & pasangannya dan The Diamond Circle (TDC) Shaliza Aziz & pasangannya serta Ain Zulkarniand yang tak putus-putus bagi ilmu secara PERCUMA untuk fatin belajar dari awal "tempah tiket" ke pintu kejayaan dengan izinNya.

Jadi usahlah kita malu bertanya jika kita punya kemahuan untuk tahu lebih tentang peluang yang ada nie. Setiap pertanyaan bukan dikenakan sebarang pembayaran. Fatin sudi berkongsi pengalaman kepada anda yang ingin tahu tentang peluang bisnes nie. Anggap saja kita cuba memberi peluang untuk diri kita memperbaiki diri sendiri dan membantu meringankan beban keluarga kita. Setiap pertanyaan adalah satu peluang. 

Boleh Tak Boleh tetapi sebenarnya Mahu Tak Mahu saja kita nie.. :)

Love by,

Fatin Zaini
fatinzaini23@gmail.com
+6019-4481391


No comments:

Doa Hilangkan Ketakutan Keresahan

Ketakutan adalah satu fitrah, kita tak perlu takut kerana ada perasaan takut. Situasi atau jalan cerita yang sama boleh beri kesan takut ata...