Beauty Day with Rizman Ruzaini


Syukur alhamdulilah, hari nie excited nak share pasal pergi event "GLAM Beauty Day With Rizman Ruzaini" baru-baru nie. Seriously memang bestttt sangat-sangat. Kalau orang tanya saya kerja apa, saya jawab saya buat bisnes dengan GLAM jadi GLAMpreneur. 

Apa benefits yang fatin boleh dapat dari peluang bisnes nie? Fatin jawab, macam-macam boleh belajar. Especially, terbaru nie la berpeluang tengok real koleksi daripada Rizman Ruzaini. Siapa tak kenal pereka fashion terkemuka di Malaysia dengan nama nie kan.

Terbaru, fatin boleh tengok sendiri dress yang Rozita Che Wan dan Ziana Zain pakai tu. Kalau korang follow instagram artis nie, confirm akan tahu. Next entry fatin akan tunjuk kan koleksi dress dorang tu. 

Alhamdulilah, majlis berlangsung di Vivatel Hotel, Kuala Lumpur. Jam 2petang hingga 6petang.

Majlis yang dibuat khas untuk meraikan para usahawan GLAMpreneurs sepanjang tahun 2013 nie. Tujuan majlis nie diadakan adalah untuk memperkenalkan Premium Beautiful Elegance terbaru daripada company. 

Antara aktiviti yang menarik lagi selain tu adalah sweet candy buffet, promosi BB Plus Collagen, Bio Ever Cream, Luminez, Marine Essence dan sebagainya. 


New Premium Beautiful Elegance


Runaway wearing Premium Beautiful EleganceTulang belakang dalam business, Ain Zulkarnaind a.k.a yongYong with Izan Kamal from Shah Alam/PahangWith Hanez Syakira & Diyana Aznan from Sungai Petani & Merbok, KedahWith GLAMBestie from Pontian, Penang, Bandar Baharu, KedahModel tu pakai baju Rozita Che Wan yang dekat Paris dulu.
Gorgeous CDM Hanis Haizi dengan Rizman RuzainiKenangan paling terindah adalah..... Fatin dapat jejak kan kaki ke Butik Rizman Ruzaini untuk kali pertama. Macam tak percaya time tu. Sebab last minutes kena ambil baju untuk CDM Hanis Haizi.

Maybe haritu fatin datang untuk ambil aura. Inshallah mana tahu next year dah boleh pakai dress hasil sentuhan pereka fashion nie kan. Amin. 

" A journey of a thousand miles begins with a single steps."
-confucius-fatin zaini
+6019-4481391
fatinzaini23@gmail.com

kuala lumpur | cheras | kajang | bangi | putrajaya | cyberjaya


No comments:

Selamat Datang 2023

Assalamualaikum dan salam semua,  Lama juga tak menulis dekat blog. Dari haritu dah bagitau nak kerap update blog. End up tak kesudah, last ...