Rancang Percutian | Gold Coast Australia


Assalamualaikum dan salam semua.

Sedar tak sedar, dah hampir setahun fatin menjalankan business online bersama Green Leader Academy Malaysia (GLAM) dan The Diamond Circle (TDC). Bersyukur diberi peluang untuk menjalankan business ini dengan jayanya.. nak kata MUDAH.. tidaklah mudah sangat.. but ianya TIDAKLAH susah sangat.. semua orang mampu buat.. Trust me!


Hasil bimbingan dari tenaga pengajarnya, fatin telah BERJAYA nikmati peluang bercuti secara PERCUMA bersama kumpulan ke Gold Coast, Australia. Insyallah bulan Februari 2014, 15hb sehingga 20hb.


Terima kasih tak terhingga fatin ucapkan kepada pengasas GLAM dan TDC terutama sekali kepada bakal CDM Ain Zulkarnaind & CDM Shaliza Aziz kerana tak jemu-jemu asah bakat terpendam fatin untuk berjaya.


Sejujurnya ini adalah pengalaman pertama fatin sendiri untuk fly luar dari Malaysia. Bayangkan la betapa excited nya dapat tahu jadi salah seorang qualifier FREE TRIP nie. 
*bukan main teruja lagi nak pergi buat passport, haha!


Fatin selalu yakin dan percaya pada kata-kata nie...

"peluang sentiasa berada sekitar kita, kita sendiri kena bijak ambil peluang. kalau kita betul-betul ambil peluang, kita pasti akan dapat macam apa yang kita nak."
Insyallah. 

If anda salah seorang follower yang selalu singgah ke blog fatin pasti akan teringat tentang kisah entry blog fatin kan?

Klik di bawah:

No comments:

Selamat Datang 2023

Assalamualaikum dan salam semua,  Lama juga tak menulis dekat blog. Dari haritu dah bagitau nak kerap update blog. End up tak kesudah, last ...