RIZMAN RUZAINI AND GLAM BEAUTY DAY


Satu Malaysia dihebohkan dengan isu perkahwinan pasangan romantik Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang menelan belanja hampir RM13juta nanti. Bertuah badankan sebab dapat rezeki mencurah-curah sempena perkahwinan mereka nanti. 

Paling menjadi perhatian fatin adalah bila tengok photoshoot pre-wedding dorang di Paris dengan menggayakan dress rekaan Rizman Ruzaini. Seriously cantik betul lah!!! Dengan shoot depan Eiffel Tower lagi.Tanpa disangka-sangka, fatin baru dapat tahu yang company akan mengadakan satu majlis dengan kerjasama bersama Rizman Ruzaini. Macam tak percaya ja bila company announce ada event macam nie. Bertuahnya badan sejak berada dalam GLAM. Ada saja benda yang fatin tak pernah buat before nie fatin boleh buat bersama GLAM.

Tak sabar nak pergi majlis nie... Tahniah kepada mereka yang menjadi Top Follower di Instagram kerana berpeluang mendapat jemputan daripada fatin untuk ke majlis nie nanti. So, lepas nie ramai-ramai follow Instagram fatin ye. Mana tahu lepas nie ada lagi event atau giveaway. 

Company akan mengadakan majlis pelancaran Premium Beautiful Elegance, promosi menarik BB Plus Collagen, Bio Ever Cream, Luminez, Marine Essence, fashion show koleksi daripada Rizman Ruzaini dan candy buffet bersama team GLAM. Jadi jangan ketinggalan untuk buat pre-order bersama fatin sempena hari tersebut.

Uols boleh pm/whatsapp fatin : 019-4481391 untuk pre-order sebarang produk kecantikan seperti berikut..

*premium beautiful elegance
*bb plus collagen
*marine essence 
*bio ever cream
*luminez
*etcNantikan next entry tentang event nie uols.

credit picture : to other glampreneur lilymarliza.com.No comments:

Selamat Datang 2023

Assalamualaikum dan salam semua,  Lama juga tak menulis dekat blog. Dari haritu dah bagitau nak kerap update blog. End up tak kesudah, last ...