(BVSM) Bio Velocity Sleep Mate Perlis, Kedah dan Penang


Assalamualaikum

Ramai bertanyakan tentang fenomena Bio Velocity Sleep Mate yang makin hari makin mendapat sambutan di seluruh Malaysia. Alhamdulilah kini, orang Sungai Petani, Alor Star, Jitra dan Langkawi dan sekitar boleh mendapatkan BVSM nie.

Fatin juga menyediakan FREE DEMO untuk mereka yang ingin mencuba selama 30minit. 

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih details tentang Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) nie boleh hubungi fatin :-

019-4481391 / 013-3799366
fatinzaini23@gmail.com


Kenapa Bio Velocity Sleep Mate menjadi pilihan pengguna masa kini?


Ramai di kalangan kita sekarang mempunyai masalah gangguan semasa tidur. Akibatnya berpunca daripada tidur yang tidak cukup rehat, stress, mudah penat, terdedah dengan gelombang radiasi dan sebagainya. 

Manusia menghabiskan masa 1/3 daripada masa mereka dalam tidur. Tidur dan rehat yang cukup adalah sangat penting untuk badan kita. Jika tubuh badan kita mempunyai rehat yang cukup, ia membantu memperbaharui dan memperbaiki sel di dalam badan. Oleh itu, anda akan mendapat tidur yang berkualiti semasa tidur.

"Pernah tak kita alami, tidur lama tetapi bila bangun kita rasakan badan kita lemah dan tak bermaya??
Kadang-kadang terasa seperti sakit badan??"


Ataupun anda mempunyai masalah seperti di bawah :Bio Velocity menggunakan telah diteknologikan dengan gelombang semulajadi seperti garam dasar laut dan juga cahaya matahari. Sebagai umat Islam, kita pasti telah mengetahui tentang kebaikan tenaga cahaya matahari atau lebih dikenali sebagai cahaya waktu dhuha.

Apabila kita tidur gelombang Bio Velocity Sleep Mate akan berfungsi untuk menyerap dan melancarkan peredaran darah dalam badan kita. Jika kita mencuba demo selama 10saat pun, kita boleh dapat merasai gelombang tersebut. Insyallah.


Penjagaan yang paling senang bagaimana untuk menjaga caj gelombang tersebut adalah menjemurkan BVSM tersebut di luar pada waktu dhuha sekitar 8.00pagi sehingga 10.30pagi.


Alhamduliah, sejak BVSM nie dilancarkan, fatin telah banyak berkongsi dengan ramai pengguna yang mempunyai pelbagai masalah kesihatan. 

Testimoni 1: 
Seorang nenek yang berusia 76tahun yang menghadapi penyakit stroke lumpuh sebelah kanan selama 3tahun.

Sebelum nie, nenek nie tak dapat rasa kita pegang, picit, dan cubit.  Kemudian, fatin pakaikan beliau dengan Bo Velocity Sleep Mate nie.

Setengah jam berikut, badan nenek jadi panas dan berpeluh.

Selepas sejam, anak beliau cuba melakukan perkara sama kepada nenek. Fatin sendiri terkejut selepas nenek menjerit "sakitttt" semasa cubit tu. Alhamdulilah, mungkin dari situ dah berlaku tindak balas BVSM dengan badan nenek.Insyallah lepas nie fatin akan updated lagi tentang progress nenek nie.Testimoni 2:
Seorang wanita yang mempunyai masalah period pain. Sebelum nie beliau memang suka makan ubat untuk tahan sakit. Tapi alhamdulilah selepas mencuba BVSM nie, beliau terus mesej bagitau feedback nie.


Apapun respond yang diberi oleh testimoni nie, semua dengan izin Allah juga untuk sembuh. Memang betul kita tak boleh percaya 100% keberkesanan produk. Tapi tak salahkan kalau kita berusaha dan ikhtiar untuk berubat dan merawat??

"mencegah adalah lebih baik daripada merawat, betul tak??"Sebarang pertanyaan boleh hubungi fatin 

019-4481391 / 013-3799366
fatinzaini23@gmail.comNo comments:

Selamat Datang 2023

Assalamualaikum dan salam semua,  Lama juga tak menulis dekat blog. Dari haritu dah bagitau nak kerap update blog. End up tak kesudah, last ...