Sungai Petani | Class Product


 Assalamualaikum

Baru-baru nie fatin telah mengadakan satu majlis penerangan tentang beberapa products dalam bisnes fatin selama nie. Alhamdulilah sambutan sangat menggalakkan. Dah lama plan nak buat nie sebenarnya, akhirnya untuk permulaan tahun 2014 dapat juga realisasikan. 

Dulu memang tak berani, tak yakin, takut.. Semua pakej kalau bab perasaan macam tu. Tapi sejak penglibatan dalam training center bersama GLAM dan The Diamond Circle. Kini, fatin rasa lebih yakin dan bersemangat lagi. Memang fatin sendiri boleh akui keberkesanan matlamat daripada training center nie.

Alhamdulilah kini, fatin dah mempunyai team business partners sendiri sekitar utara Kedah (Sungai Petani, Merbok, Yan, Alor Star), Penang (Kepala Batas, Bertam, Butterworth dan Georgetown), Kuala Lumpur (Gombak, Cheras, Kajang, Putrajaya), Melaka (Ayer Keroh dan Cheng), Pahang (Raub dan Bentong), Negeri Sembilan dan Sabah.Kalau dulu memang tak berani nak tampil ke depan. 
Sekarang alhamdulilah, makin hari makin yakin!Perkongsian daripada Muhyddin Ibrahim tentang products 
Bio Velocity Sleep Mate & Minyak Enjin JTX1000


Terima kasih kepada DSM Fiza Mahazir kerana sudi luangkan masa dalam majlis nie.
Rupa Bio Velocity Sleep Mate berukuran queen size.
Mudah, ringan dan multipurpose uses.


Perkongsian testimoni products dari team utara.


Penyokong kuat dari belakang nie. Terima kasih atas segala tunjuk ajar & sokongan daripada
kiri : Fitrah Razak, Fiza Mahazir dan Hayati Fadzlin.


Last session yang wajib buat & enjoy!
Terima kasih pada yang hadir memeriahkan majlis nie. Syukur alhamdulilah. 
Semua sporting & have a great time with you all. :)Diharapkan majlis nie dapat membantu semua team business partners belajar dengan lebih details tentang products yang kami jalankan dalam bisnes nie. 

Seronokkan kita diberi peluang untuk jana pendapatan dengan mudah dan fleksibel 100% melalui media social..???

Formula untuk menjadi usahawan berjaya, kita perlu mempunyai ILMU. 

Tidak ada jenis bisnes yang dijalankan jika bisnes tersebut tidak mempunyai produk  atau perkhidmatan. Jadi setiap satu faktor, kita perlu ada ilmu terhadap produk atau perkhidmatan tersebut lebih terperinci. Baru bisnes kita boleh berkembang lebih jauh suatu hari nanti. Insyallah.

Selepas daripada majlis ilmu tersebut, ramai yang hubungi fatin bertanya macam mana untuk belajar bersama fatin. Tiada masalah jika anda berminat untuk belajar tentang peluang bisnes mahupun tentang produk. Fatin sedia membantu sebaik mungkin. 


Kita boleh set appointment untuk berjumpa dan fatin sedia membantu anda.

019-4481391/013-3799366
fatinzaini23@gmail.com

No comments:

Doa Hilangkan Ketakutan Keresahan

Ketakutan adalah satu fitrah, kita tak perlu takut kerana ada perasaan takut. Situasi atau jalan cerita yang sama boleh beri kesan takut ata...