Tips Mudah | Make Up Cozuma


Kecantikan dengan wanita tidak dapat dipisahkan. Wanita sanggup melakukan apa saja untuk kelihatan cantik. Ia sama ada demi kepuasan diri atau bergaya di hadapan orang lain.


Banyak orang yang mengatakan bahawa kecantikan wanita diibaratkan sebagai syurga dunia. Wanita berperanan sebagai pendamping kaum adam di masa yang telah ditentukan nantinya selain itu juga wanita berperan sebagai pembimbing anak – anak di rumah di saat pasangannya sedang bekerja.


Wanita sebagai penghias yang memancarkan keanggunan di setiap ia berperanan. Kerana wanita begitu istimewa.


Sebelum keluar dari rumah, semestinya kita akan make up dulu untuk ampak lebih kemas dan cantik. Tak kisah si gadis mahupun wanita berkeluarga. 


Bagi kita penampilan adalah faktor untuk utama untuk kita lebih yakin dan selesa ketika berjumpa dengan orang.
Bagi sesetengah pihak beranggapan bahawa make up nie adalah satu perkara yang sangat leceh dan menyusahkan mereka. Sebenarnya hanya perlu sapukan bedak sudah memadai. Bergantung kepada kesesuaian jenis kulit wajah juga ya.. 

Bagi yang muka tiada masalah kulit mungkin tidak menjadi masalah pada anda untuk tidak bermekap. 

Opps, tapi bagaimana bagi mereka yang mempunyai masalah kulit muka seperti kesan parut jerawat, tona kulit tidak sekata, dan masalah lain???

Jangan risau, setiap masalah pasti ada jalan untuk selesaikan. :)Jangan malas untuk bermekap ye lepas nie.. Especially wanita berkerjaya, seeloknya kita perlu touch up sikit wajah kita sebelum pergi kerja.Next, fatin ada tips mudah untuk share bersama anda macam mana nak make up secara simple, mudah dan pantas.
Semudah 1, 2, 3 :)
Memperkenalkan 


Make Up Cozuma limited edition 2014!!


1) BB Cream Compact 
2) Festivo Eyes & Cheeks Palette3) Mattifying Lipstick

Paling best dengan Cozuma Cosmetic nie, ia sangat-sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah kulit wajah seperti kulit sensitif, tona tak sekata, dan juga kesan parut. 


FYI, Cozuma Make Up nie tidak melekit dan tahan lama untuk digunakan. Jadi jimat dan sangat selesa dipakai.


Dengan kombinasi 1+2+3 memudahkan kita untuk bermekap. Jadi tunggu ape lagi kan, kalau anda berminat boleh whatsapp/call fatin ye 0194481391.


Selamat mencuba ye.. :)


No comments:

Selamat Datang 2023

Assalamualaikum dan salam semua,  Lama juga tak menulis dekat blog. Dari haritu dah bagitau nak kerap update blog. End up tak kesudah, last ...