The Light of Life 2021


Assalamualaikum dan salam rindu dari blog fatinzaini.com ..

Alhamdulilah setelah hampir 6tahun blog nie tak aktif sampaikan dah expired domain berbayar nie, akhirnya fatin berjaya juga renew dan dapatkan balik domain asal nie semula. Teruja sangat-sangat sebab segala memories dapat balik lepas dapat domain nie. Dah macam mati hidup semula rasanya. Haha

Jadi sempena hari yang bersejarah nie 9 Disember 2021 Khamis,dengan lafaz Bismillah fatin akan aktifkan semula blog nie. Semoga blog nie dapat beri banyak manfaat, ilmu yang berguna, pengalaman hidup yang baru dan lebih bermakna. Jatuh bangun hidup itu adalah normal dan fitrah manusia. Setiap dari kita takkan terlepas dengan ujian dari Allah.

Alhamdulilah, mungkin hikamh nie adalah hadiah daripada Allah nak bagi setelah fatin cuti berehat selama 6 tahun. Even kita nie bukan retis atau top influencers, but it's okay.. Ini blog fatinzaini yang punya. Haha. Kalau sekarang search nama "fatin zaini"  tu ramai, yang pasti setiap daripada nama nie punya personaliti yang berbeza..

Tahniah untuk diri sendiri sebab berjaya hidupkan semula blog nie.

In sha Allah, semoga rezeki nie dapat dimanfaatkan sebaik mungkin. Mana tahu boleh dijadikan bekalan pahala kelak. Aamin YBA.


Jumpa lagi next post okayhh :PNo comments:

Doa Hilangkan Ketakutan Keresahan

Ketakutan adalah satu fitrah, kita tak perlu takut kerana ada perasaan takut. Situasi atau jalan cerita yang sama boleh beri kesan takut ata...